Huiskamertoneel | 2016
Het groene gras van de buurvrouw
Drie vrouwen, drie buurvrouwen komen bij elkaar op verjaardagsvisite. De man van de jarige Anna is er nog steeds niet, hij moet overwerken. Anna laat niets merken en blijft in haar rol van de perfecte buurvrouw. Weet zij dit vol te houden? Of komen langzaam maar zeker de eerste barsten in haar masker? Nerveuze schrijver Sonja wordt al rood als ze het over haar uitgever heeft. Waarom belt hij niet? Dan is er nog Isabel, de vrolijke en enthousiaste spring in het veld. Zij heeft overal een oplossing voor en is de BFF van Anna, of toch niet? 
'Het groene gras van de buurvrouw', brengt op een humoristische wijze de dagelijkse beslommeringen naar voren van deze drie uiteenlopende type vrouwen. 

Woensdag 11 mei de opening van het huiskamertoneel seizoen in 'Huis Verloren'. Cast: Tanya, Evelien en Ditty. Aanvang 20.00 uur en na afloop blijft de bar open voor een gezellige nazit. Reserveer nu uw kaartjes via het reserveringsformulier op onze website. 

OF KOMT HET HUISKAMERTONEEL IN JOUW WOONKAMER?
Komt het huiskamertoneel ook bij jou en wordt jouw huiskamer omgetoverd tot een heus theater? Of voor een bedrijfsfeestje, in de recreatiezaal of kantine van de sportclub? VEEL is mogelijk. Reserveer deze bijzondere voorstelling met iedere keer een andere cast samenstelling. 

Wat vragen wij?
Minimaal 8 gasten.
Kosten: € 5,- p.p. en de gastvrouw/-heer is gratis.
Reserveren via info@veeltheater.nl

WAT? Drie rollen, die afwisselend gespeeld worden door zes toneelspelers. Iedere keer een andere setting.

Cast huiskamertoneel
Tanya Hartman Kok (coördinator)
Margriet van Dijk
Marja Dekker
Ditty Drenth
Evelien van Noort
Anja Geenen

Script & regie: Elly Godijn