Wie zijn wij?

Evelyn Stuijfbergen | Regie & techniek
Elly Godijn | Regie & scriptschrijver

       Evelyn Stuijfbergen

Evelyn Stuijfbergen-Tesser is geboren op 20 augustus 1973 in Wognum en is werkzaam in haar eigen bedrijf Hart van Hoorn. 

Zolang als zij zich kan herinneren heeft ze passie voor toneelspelen en theater. Volgens haar ouders speelde ze al vroeg haar eigen toneelstukken, dit deed ze ook graag tijdens verjaardagen en feesten. Toen zij negen jaar was veranderde zij van basisschool en ging naar de Vrije school. Een school met aandacht voor creatieve vakken; waaronder toneel en muziek. Hier volgt zij ook het Voorgezet Onderwijs en krijgt dan echt de smaak van het toneel te pakken, als de docent drama haar bij verschillende projecten kleine tot grote rollen toebedeeld. Zij volgt een cursus regie en komt op haar 21e terecht bij een toneelvereniging waar zij haar plekje vindt als acteur en regieassistent. 

In 2014 deelt zij haar liefde voor toneel met Elly en komt erachter dat zij dezelfde passie delen. De theatergroep was snel gestart, waar iedereen een kans krijgt op een rol en waar passie voor toneel voorop staat.

Evelyn droomt van een podium in Park Schouwburg Hoorn, deze droom gaat in 2017 in vervulling.

       Elly Godijn

Elly Godijn ziet op 28 maart 1971 voor het eerst het levenslicht in het Friese plaatsje Harlingen. Zij is werkzaam als toneelrecensent, uitgever en schrijver. 

Haar hele leven wordt ze aangetrokken door de toneelwereld en in 2007 trekt zij de stoute schoenen aan en speelt zij haar eerste rol als 'nieuwsgierige buurvrouw’. Enthousiast speelt zij de jaren daarna diverse rollen bij toneelverenigingen. Toch mist zij iets bij het amateurtoneel; de uitdaging. Na jaren de ‘moeder’-rol gespeeld te hebben, wil zij iets anders en komt erachter dat meer toneelspelers vastzitten in een keurslijf en altijd hetzelfde typetje spelen. Dit kan anders, denkt zij. Samen met Evelyn Stuijfbergen slaat zij de handen ineen en gooit het roer om in de amateur toneelwereld. Iedereen een kans, iedereen een uitdaging is het motto. 

Naast  scriptschrijver speelt zij ook mee als acteur in de theaterproducties. Elly droomt net als Evelyn over een podium in Park Schouwburg Hoorn, deze doorm gaat ook voor haar in 2017 in vervulling.